Asunnot

Onnitalossa asutaan yksiössä tai kaksiossa. Asuntoja on yhteensä 44. Kaikki asunnot ovat vuokra-asuntoja.  Asuntojen koot ovat: yksiö 19-21 m2 ja kaksio 32-34 m2.

Lyhytaikaisessa palveluasumisessa asunto on kalustettu, mutta pysyvästi Onnitaloon muutettaessa asukas kalustaa asuntonsa omilla kalusteillaan. Myös lyhytaikaisessa asumisessa on mukava tuoda tullessaan omia rakkaita ja tuttuja esineitä. Silloinhan koti tuntuu kodilta myös lyhytaikaisessa asumisessa.

Asunnoissa ei ole omia varsinaisia keittiöitä, koska kokonaispalveluumme kuuluu kaikki päivän ruokailut. Yhteiset ruokailu- ja kahvihetket edistävät mukavasti myös sosiaalista kanssakäymistä ja henkistä hyvinvointia. Omassa asunnossa voi kuitenkin keittää kahvit ja omaan jääkaappiin varata pientä syötävää ja juotavaa. Asunnossa on oma WC-kylpyhuone.

Asukas ja hänen omaisensa huolehtivat muutosta ja siitä aiheutuvista kustannuksista. Jokaisen turvallisuuden vuoksi edellytämme kaikilta meillä vakinaisesti asuvilta kotivakuutuksen.

Turvallisuus

Palvelutalossa on paloturvallisuusasetukset täyttävä palovaroitinjärjestelmä ja sprinklerointi. Jokaisella asukkaalla hoiva I-maksuun sisältyy myös turvaranneke. Hälytykset ohjautuvat Onnitalon omalle henkilökunnalle. Hälytyksistä ei veloiteta klo 7-22 välillä. Yöhälytyksen hinta on 42,00€.

  Onnitalo
 
Kuva yksiöstä
   
  Onnitalo
   
Kuva kaksiosta